altot

mapizagps

Најнови мапи, апликации и гласовни наведувања за GPS навигации, мобилни телефони и автомобилска вградени навигации


Контакт

Телефон: 075311828
Прати порака до продавачот

АдресаСкопје
Прикажи на мапа

Огласи од продавачот

Мапи и софтвер за сите видови GPS навигации !!!

Останати - Останато | пред 4 дена

2015 / Бензин / 100 км.
mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди: - Инсталација на најновите мапи и софтвер за GPS навигации од брендовите на GARMIN, Pioneer, Terrabyte, Navigon, Becker, North Cross, Prestigio, GoClever, Manta, BlueBerry, Blaupunkt и сите други кинески навигации. За сите видови навигации нудиме инсталација на специјализиран автомобилски, камионски и автобуски софтвер со подесување на висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н. - Инсталација и обновување на мапи и софтвер на навигација за сите мобилни телефони и таблети со андроид, без да ви троши интернет. Навигацискиот софтвер има опција за автомобили, пешаци, автобуси и камиони. Подесувањето за автобус и камион е со сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н. Користењето на софтверот е лесно и работи целосно без интернет !!! - Мапи и софтвер за фабрички навигации на автомобили, од брендивите на AUDI, BMW, Mercedes, Volkswagen и.т.н. Работиме и со карго !!! ВНИМАНИЕ: Во последно време на пазарот се појавија разно разни приучени. Ние не сме трговци ние сме IT техничари !!! Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps Контакт: 078/475-662 и 075/311-828 Работиме секој ден од ⌚️ 10:00 до 19:00 ⌚️.
Детали

GPS НАВИГАЦИЈА за мобилен телефон и таблет

Останати - Останато | пред 4 дена

2016 / Електрична / 10000 км.
mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди: Инсталација и обновување на мапи и софтвер на навигација за сите мобилни телефони и таблети со андроид, без да ви троши интернет. Навигацискиот софтвер има опција за автомобили, пешаци, автобуси и камиони. Подесувањето за автобус и камион е со сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н. Користењето на софтверот е лесно и работи целосно без интернет !!! Работиме и со карго !!! ВНИМАНИЕ: Во последно време на пазарот се појавија разно разни приучени. Ние не сме трговци ние сме IT техничари !!! Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps Контакт: 078/475-662 и 075/311-828 Работиме секој ден од 10:00 до 19:00.
Детали

Најнови мапи за сите GARMIN навигации

Останати - Останато | пред 4 дена

2016 / Бензин / 1 км.
mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди: Инсталација на најнови мапи за сите видови на автомобилски и камионски GARMIN навигации. Инсталација на најнов софтвер за сите видови на автомобилски и камионски GARMIN навигации. Навигацијата за камиони е со внесување на параметри како што е висина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Со инсталација на најновите мапи на вишиот Garmin уред добивате бесплатно ажурирање (update) на брзински камери (радари). Најновите мапи ги имаат точките од интерес POI, со кој може, во секој момент да дојдете до информации за: бензински пумпи, аеродроми, железнички станици, пристаништа, болници, маркети и многу други категории. Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps Контакт: 078/475662 и 075/311828 Работиме секој ден од ⌚️ 10:00 до 19:00 ⌚️.
Детали

МАПИ за вградени навигации во автомобили !!!

Audi - A6 | пред 4 дена

2015 / Бензин / 2000 км.
mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди: Инсталација на мапи и софтвер за фабрички навигации на автомобили, од брендовите на AUDI, BMW, Mercedes, Volkswagen и многу други видови на возила. Ве молиме пред да не контактирате: 1. Запишете точен модел на Вашето возило 2. Запишете точен датум на производство на возилото 3. Фотографирајте го Вашето радио со навигација 4. Запишете број на шасија на Вашето возило или VIN Number (vehicle identification number) Исто така имаме мапи и софтвер и за сите останати видови навигации, како и за на мобилен или таблет што работи без интернет. Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps Контакт: 078/475662 и 075/311828 Работиме секој ден од 10:00 до 19:00.
Детали