Cookies

Cookie е текстуална информација зачувана на вашиот уред (компјутер/телефон/таблет)

Се обидуваме користењето на cookies да го сведеме на минимум, и затоа не користиме долгорочни cookies со ваши лични податоци

Единствено долгорочно cookie што го запишуваме на вашиот уред е одбраниот јазик, и дали сакате вашето логирање да биде запомнето на вашиот уред

Краткорочно cookie се користи при логирање, и за да може да останете логирани додека ги менаџирате вашите огласи, креирате нови огласи, или било што поврзано со вашате сметка

Cookies од трети страни како гоогле, фејсбук ,итн, можат да запишат cookies на вашиот уред, но тие не се контролирани од нас

Со користење на Автоогласи, вие се сложувате со политиката на користење колачиња(Cookies)