ПОМОШ

Овде ќе ги најдете сите информации потребни за користење на сајтот

Што е Автоогласи?

Автоогласи е веб страна каде луѓето (индивидуи или компании/дилери со коли) можат да ги огласуваат своите коли (користени или нови).


Дали вие всушност продавате или купувате коли ?

Не. Ние овозможуваме пристап од купувачите до продавачите и обратно

Како можам да огласам кола за продавање?

Многу едноставно. Се што треба да направите а да креирате кориснички профил, да се логирате и да кликнете на линкот ‘Додај оглас‘

После тоа, процесот е доста едноставен, системот ќе ве води низ процедурата


Колку долго огласот ќе постои на страната ?

3 Месеци. Или ако го остраните огласот сами
Податоците за колата ќе бидат комплетно отстранети. За ова, можете да прочитате во Услови за користење


Може да објавам повеќе огласи?

Се разбира. Но дупли огласи не се дозволени


Дали може да обновам оглас?

Да, еднаш на секои 24 часа од последното освежување


Кои информации може да ги променам откако ќе објавам оглас?

Секоја информација што сте ја внеле, можете да ја промените без ограничувања


Колку чини огласувањето?

0 денари


Заштита на моите податоци

Многу важен дел за сите нас. Ќе најдете повеќе информации за вашата заштита на податоците во Услови, но еве дел од нив :

  • Ние НЕ чуваме никакви податоци за кредитни/дебитни картички во нашиот систем.
  • Нема да ги продаваме вашите информаци на трета страна, ниту да ги користиме за комерцијални цели
  • Нема да ја прикажеме вашата емаил адреса јавно на нашиот вебсајт
  • Има повеќе правила. Ве молиме проверете Услови и правила за повеќе информации

Не можам да креирам оглас. Се јавува грешка и потребна ми е помош

Ве молиме Контактирајте не, и опишете ни го вашиот проблем, и ние ќе ви помогнеме


Не можев да најдам на странава информацијата која ми е потребна

Нема проблем. Секогаш Контактирајте не