Plimont

Опис

16 години искуство во вградување на автогасни уреди.\\n- застапник и овластен сервисер на Италијанската компанија Ландирензо.\\n- професионален и искусен персонал.\\n- Плимонт е најголемиот снабдувач на автогасна опрема во Македонија.\\n- единствено Плимонт има договор за вградување на автогасни системи во нови возила.\\n- секогаш најповолни цени на нашите автогасни системи.\\nSertifikati:Pokraj ISO 9001 (za period do 2013), Landi Renzo go poseduva ekskluzivniot sertifikat ISO/TS 16949 (Automotive quality menagemant sistem), za dizajn, razvoj i proizvotstvo na avtogasni sistemi.\\nGarancija: 2 godini\\n\\n\\n

Plimont

Име Plimont
Телефон 2554666
Локација Скопје
Улица/Населба Cento