altot

A.C. AVTO ALEX VELES

Нашето 30-годишно искуство како трговци со автомобили е доволен доказ за нашата успешна и професионална работа и голем мотив за Вас, почитувани клиенти да не посетите и од нашата широка понуда на автомобили да изберете квалитетен автомобил по атрактивна цена.


Контакт

Телефон: 070354113
Прати порака до продавачот

АдресаВелес
Прикажи на мапа

Огласи од продавачот