FAROVI Z-101; HALOGENKI; STOP SVETLA . . .

2015/09/Logo_-_FAROVI_N12.jpg

Детали

Категорија: Тјунинг
Цена: 10 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Пеџа
Град: Скопје
Телефон: 075584501
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОЧИТАЈ - САМО ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО:

* ФАРОВИ /ОКРУГЛИ/ -
Z-101;
* ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТИ /SATURNUS - ОКРУГЛИ/ - 11 см;
*
ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТИ /SATURNUS - ОКРУГЛИ/ - 14 см;
* ХАЛОГЕНКИ
ЖОЛТО-БЕЛИ /ПРАВОАГОЛНИ/ - 17x7 см;
* ШТОП СВЕТЛА /SATURNUS/;
*
ХАЛОГЕНКА БЕЛА /ОКРУГЛА/ - 14 cм;
* АВТО - ТАЈМЕР;
*
ДИГИТАЛЕН ОБРТОМЕТАР;
* ТЕСТЕР за СВЕЌИЦИ;
* СИРЕНА >USA
POLICE<;
* СПОРТСКИ ВОЛАН со ГЛАВЧИНА - YUGO - Z-101 - FIAT;
* ПП
АПАРАТ;
* АВТО СИЈАЛИЦИ 6V/12V/24V, ПОЗИЦИОНИ, ШТОП СВЕТЛА,
ХАЛОГЕНКИ H4/100/90W, 65/60W, H3/55W, РЕЛЕИ, АВТОМАТ за ЖМИГАВЦИ и
ОСИГУРАЧИ.

ИнфоТел:
075/ 584 501 /+ ViBeR/
077/ 534 603
078/ 956 419

Опции