багажник/bagaznik za kola

2018/13/DSCF8032_-_ZA_MAIL_GOTOVA.jpg

Детали

Категорија: Останато
Цена: 20 €
Обновен: пред 21 дена

Контакт

Име: Vlado
Град: Скопје
Телефон: 075385560
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Непотврдена е-пошта

Опис

Se podesuva sirinata i do 30-35cm. Dimenzii 95x9o na bagzniot del.

Опции