Kamionski Ladilnik IVECO STRALIS

2018/05/27744453_1940066446022679_2035334848_o.jpg

Детали

Категорија: Останато
Цена: 250 €
Обновен: пред 2 месеци

Контакт

Име: Vane
Град: Струмица
Телефон: 075460130
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

Se prodava Kamionski ladilnik od IVECO STRALIS.

Cena...250evra...

Опции