Продавам Приколка

2017/36/Prikolka.jpg

Детали

Категорија: Приколки
Цена: 500 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Nikola
Град: Скопје
Телефон: 071607999
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

Продавам масивна товарна приколка донесена од USA.
Истата е изработена од масивна конструкција и
оргинално кувано дрво со димензии 2.50 х 1.40 м.

Опции