Резервни делови

Lamela za BMW 320 E46

150 евра

Опис

Prodavam set lamela,druglager i potisna ploca za BMW 320d E46.
Setot e nov i neupotreben i e od marka Luk.

Резервни делови

Продавач Goran
Локација Битола
Поставен стар оглас