BAGAZNIK/БАГАЖНИК LADA

2015/46/Bagazhnik_LADA.jpg

Детали

Категорија: Останато
Цена: 35 €
Обновен: пред 1 месец

Контакт

Име: Pedja
Град: Скопје
Телефон: 077534603
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Непотврдена е-пошта

Опис

ПРОДАВАМ БАГАЖНИК со МАКСИМАЛНО ИСКОРИСТЕН ПРОСТОР на
ПОКРИВОТ, НАПРАВЕН по НАРАЧКА - ОДГОВАРА на СИТЕ ЛАДА и
ДРУГИ ВОЗИЛА со ИСТА ДИМЕНЗИЈА.\r\n\r\nИнфоТел:\r\n075/ 584 501 /+
ViBeR/\r\n077/ 534 603\r\n078/ 956 419

Опции