МАСТ - ЛАГЕРИ, ЗГЛОБ... - MAST - LAGERI, ZGLOB...

2014/30/Logo_-_MAST.jpg

Детали

Категорија: Останато
Цена: 5 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Pedja
Град: Скопје
Телефон: 077534603
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОДАВАМ ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ГРЕЈС МАСТ за ПОДМАЧКУВАЊЕ
на ЛАГЕРИ, ЗГЛОБОВИ, СПОНИ, ЈАБУЧИЦИ, КРСТАЧИ, РОЛНИЦИ,
ЕЛЕКТРОМОТОРИ, БОРМАШИНИ, БРУСАЛИЦИ итн . . .

- LIST 2 -
ЖОЛТА /0.800кг./
- LIST 3 - ЗЕЛЕНА /0.400кг. - 0.800кг. - 2кг./
- GRAFITNA
MAST /0.850кг./

ИнфоТел:
075/ 584 501 /+ ViBeR/
077/ 534 603
078/ 956 419

Опции