SIJALICI 6V/12V/24V - HALOGENKI - RELEI . . .

2015/09/Logo_-_SIJALICI.jpg

Детали

Категорија: Тјунинг
Цена: 30 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Pedja
Град: Скопје
Телефон: 077534603
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОДАВАМ КЛАСИЧНИ СИЈАЛИЦИ за АВТОМОБИЛИ од РАЗЛИЧНИ
МАРКИ: ELVELUX, TUNGSRAM, NARVA, TELUX-AS, DIAMOND, TRIFA 6V-12V-24V,

* * * 
КЛАСИЧНИ СИЈАЛИЦИ за ФАР  * * *
* СИЈАЛИЦИ /ЈАБОЛКА -
КРУШКА/;
* ХАЛОГЕНИ СИЈАЛИЦИ - H3-55W, H4-65/60W, H4-100/90W /БЕЛИ -
ПЛАВИ/.

* * *  КЛАСИЧНИ СИГНАЛНИ СИЈАЛИЦИ  * * *
*
СИЈАЛИЦИ за ПОЗИЦИЈА /ПРЕДНИ - ЗАДНИ/;
* СИЈАЛИЦИ за
ЖМИГАВЦИ /ПРЕДНИ - ЗАДНИ/;
* СИЈАЛИЦИ за ШТОП;
* СИЈАЛИЦИ
за КАБИНА и ШАЛТАБЛА.

* ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТИ /SATURNUS/ - 14см;
*
ХАЛОГЕНКА БЕЛА /SATURNUS/ - 14см;
* ШТОП СВЕТЛА /SATURNUS/;
*
ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТО-БЕЛИ /ПРАВОАГОЛНИ/ - 17х7см;
* ФАРОВИ
/ОКРУГЛИ/ - Z-101;
* СПОРТСКИ ВОЛАН - Z-101; YUGO; FIAT . . .

* РЕЛЕИ
12V-24V, АВТОМАТ за ЖМИГАВЦИ 12V и ОСИГУРАЧИ /Види
ФОТО/.

ИнфоТел:
075/ 584 501 /+ ViBeR/
077/ 534 603
078/ 956 419

Опции