Buli

Телефон 070588430
Град: Тетово
///

Инфо

Polovni avto delovi:

Opel Astra 1.4 benzin 93
Opel Vectra 1.6 Benzin 93
Opel Omega 2.5
benzin 98
Fiat Punto 1.4 Turbo 95
Golf 2 1.6 Dizel 88
Golf 3 1.8 Benzin 95

Renault Espace dizel 2.2 97
Renault Twingo benzin 95
Renault Clio benzin 1.2 94
Renault
5.9,19, Laguna Safrane
Pezo 306 1.6 Benzin 96

Автосервиси во Македонија

Почитувани,
Услугата "Автосервиси" е привремено исклучена поради мал интерес од посетителите.
Наскоро ќе имплементираме нов начин за претставување на Сервисерите. Засега може само да ги гледате постојните авто сервиси, без можност за додаванје на нови. Доколку сте сопственик на некој од авто сервисите и сакате да го отстраниме од страната, ве молиме контактирајте не преку овој линк контакт
Во Меѓувреме, можете слободно да користите ги користите останатите услуги што ги нудиме почнувајќи од Почетната страна.