Пронајдено 1 возило - Zastava

Прикажи ги сите марки Сите модели Yugo
Подреди по:
датум ( најнови / најстари ) цена ( најмала / најголема )
Zastava - Yugo
PRODAVAM YUGO 55 ISPRAVNO UDRENO REGISTRIRANO CELA GODINA SO ATESTIRAN PLIN...
Скопје | 1988 | Бензин/Плин | 40 кс | 1200 цм3 | 100000 км | пред 29 дена
  • Претходна
  • 1
  • Наредна