Известувања за нови огласи

Одберете марка и модел на возило, и притиснете на "Додај"
Можете да одберете повеќе модели за кои сакате да добивате известувања
Кога ќе завршите со бирањето на модели, кликнете на копчето "Внеси е-пошта" за следниот чекор