mapizagps

Најнови мапи, апликации и гласовни наведувања за GPS навигации, мобилни телефони и автомобилска вградени навигации

 Скопје     075311828

Огласи од mapizagps

mapizagps со своето огромно искуство Ви нуди брза, квалитетна и професионална услуга. \r\nmapizagps врши инсталација на најнови и оригинални...
Скопје | 2015 | | 100 кс | 1900 цм3 | 100 км | Денес во 17:59 По договор
Доколку сакате да стигнете безбедно и сигурно на Вашата посакувана дестинација тогаш сте на вистинското место. mapizagps ќе го претвори ва...
Скопје | 2016 | | 100 кс | 1500 цм3 | 10000 км | Денес во 17:59 По договор
Доколку сакате Вашиот GARMIN да ве однесе безбедно и сигурно до Вашата посакакува дестинација, тогаш сте на вистинското место. mapizagps ви ...
Скопје | 2016 | | 220 кс | 1900 цм3 | 1 км | Денес во 17:59 По договор
mapizagps врши инсталација и update на мапи софтвер за сите видови на автомобили.\r\n\r\nМапи и софтвер за фабрички навигации на автомобили,...
Скопје | 2015 | | 100 кс | 2000 цм3 | 2000 км | Денес во 17:59 По договор