СПОРТ. ВОЛАН / SPORT. VOLAN

2013/43/Sport._Volan_.jpg

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 40 €
Обновен: пред 1 месец

Контакт

Име: Pedja
Град: Скопје
Телефон: 077534603
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОДАВАМ НОВ СПОРТСКИ ВОЛАН со ГЛАВЧИНА за Z-101, YUGO, FIAT
итн.\r\n\r\nИнфоТел:\r\n075/ 584 501 /+ ViBeR/\r\n077/ 534 603\r\n078/ 956 419

Опции