DELOVI / ДЕЛОВИ - ZASTAVA TURBO ZETA

2014/11/Logo_-_Zastava_TURBOZETA1.jpg

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 1 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: ZTZeta
Град: Скопје
Телефон: 075584501
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОЧИТАЈ - САМО ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО:

• АДИТИВ ПРОТИВ
ЗАМРЗНУВАЊЕ на НАФТА
• КНИГА за АВТОМЕХАНИЧАРИ - Zastava
TurboZeta
• ХИДРОУЛИЧНИ ДИЗАЛИЦИ 10-15 т.
• ФИЛТЕР за ГОРИВО
- FIAAM FR 4935A
• ФИЛТЕР за ГОРИВО - FRAD 40.60.18/130
• ФИЛТЕР за
УЉЕ - FRAD 40.60.16/110
• КОМПРЕСОРСКО ЦРЕВО за ГУМИ
ПУМПАЊЕ
• КЛИНАСТ РЕБРАСТ КАИШ - Zastava TurboZeta
• КЛИНАСТ
КАИШ 9.5 x 1300 La - Zastava 650
• ХАЛОГЕНКА БЕЛА /САТУРНУС/
14см
• ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТО-БЕЛИ - ПРАВОАГОЛНИ 17х7см

СИЈАЛИЦИ 24V, ПОЗИЦИОНИ, ШТОП СВЕТЛА, ХАЛОГЕНКИ H4/100/90W,
РЕЛЕИ, ОСИГУРАЧИ
• ШТОП СВЕТЛА /САТУРНУС/
• ПОЈАС за
БАНДАЖ
• ПЛАСТИЧЕН РЕЗЕРВАР со МОТОР за ПЕРЕЊЕ
ШОФЕРШАЈБНА 24 V
• КОМПЛЕТ НОВИ САЈЛИ за РАЧНА КОЧНИЦА

• УПАЉАЧ 24V
• СЕТ ГУМИЦИ за КОЧИОНА ГЛАВНА ПУМПА,
КОЧИОНИ ЦИЛИНДАР за ТОЧАК, ПОМОШНА ДОЛНА КУМПЛУНГ
ПУМПА
• КЛИН за ВЛЕЧЕЊЕ
• МЕТЛИЦИ - БРИСАЧИ
• КОПАЧ -
ЛОПАТА
• КЛУЧ за ТРКАЛА
* ТАХОГРАФ за ТАМ 5000, ФАП

ТАХОГРАФСКИ ЛЕНТИ 125 км /Оргинал Zastava TurboZeta/
• ЛАНЦИ за
СНЕГ R-16 - /Zastava IVECO/
• МАСТ за ПОДМАЧКУВАЊЕ /ЗЕЛЕНА и
ЖОЛТА/ на ЛАГЕРИ, ЗГЛОБОВИ, СПОНИ,
ЈАБУЧИЦИ.

ИнфоТел:
075/ 584 501 /+ ViBeR/
077/ 534 603
078/ 956 419

Опции