DELOVI / ДЕЛОВИ - Z-101

2014/11/Logo_-_Z-101_N.jpg

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 2 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Zastava
Град: Скопје
Телефон: 075584501
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

ПРОЧИТАЈ - САМО ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО:

- АЛАНСЕР - Z-101
-
АЛТЕРНАТОР - Z-101
- ДИНАМО - Z-750
- ФЕДЕР ПЛАТНО - Z-101
-
ЛЕТВА /НОВА РЕПАРИРАНА/ - Z-101
- ЛАВЈА КАНЏА /СИГУРНОСНА
ЗАШТИТА за ВОЛАН/ - Z-750
- ДИСКОВИ /НОВИ ОДЛИЧНИ/ - Z-101
-
ДОБОШИ - Z-101
- ФАРОВИ - Z-101
- ХАЛОГЕНКА БЕЛА /САТУРНУС/
14см
- ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТИ /САТУРНУС-ОКРУГЛИ/ 11см-14см
-
ХАЛОГЕНКИ ЖОЛТО-БЕЛИ /ПРАВОАГОЛНИ/ 17х7см
- СИЈАЛИЦИ
6V/12V/24V, ПОЗИЦИОНИ, ШТОП СВЕТЛА, ХАЛОГЕНКИ H4/100/90W, 65/60W,
H3/55W, РЕЛЕИ, АВТОМАТ за ЖМИГАВЦИ, ОСИГУРАЧИ
- ШТОП
СВЕТЛА /ДОДАТНА ОПРЕМА/
- ЛЕВ и ЦЕНТРАЛЕН РЕТРОВИЗОР,
-
НОВ СЕТ за КАРБУРАТОР /ДИКТУНГ, МЕМБРАНА, ДИЗНИ, ПЛОВАК/
- Z-101
- СПОРТ. ВОЛАН со ГЛАВЧИНА - YUGO - Z-101 - FIAT
- ДИГИТАЛЕН
ОБРТОМЕТАР
- ТЕСТЕР за СВЕЌИЦИ
- СИРЕНА >USA POLICE<
-
ОБЛОГИ / ГУРТНИ за ЛАМЕЛА, КОЧНИЦИ - Z-101 - Z-750
- КРСТАЧИ -
Z-101
- СПОНИ - Z-101
- ЖМИГАВЦИ /ПРЕДНИ/ - Z-101 - Z-750
- РАЗВОДНИК
- Z-101
- АМОРТИЗЕРИ 5 ВРАТА /ГЕПЕК/- Z-101
- МОТОРЧЕ од ПАРНО -
Z-101
- РАЗНИ САЈЛИ - Z-101
- МЕТАЛНИ РАЧКИ (ВНАТРЕШНИ -
НАДВОРЕШНИ) - Z-101; YUGO
- НОВИ ЦРЕВА за КОЧНИЦИ, ХЛАДЊАК,
ГОРИВО - Z-101
- БУФЕР ГУМИ /ОДБОЈНИЦИ/ - YUGO - Z-101
-
СУГУРНОСНИ ПОЈАСИ - Z-101
- НОВ РЕБРАСТ и КЛИНАСТ КАИШ
-
АЛУМИН. ДРЖАЧИ за МОТОР - Z-101
- БРАВА за ПАЛЕЊЕ со КЛУЧ
без УЛОЖАК - Z-101
- ПОЛУГИ за БРИСАЧИ - Z-101
- ДИЗАЛИЦИ - Z-101;
Z-750; LADA
- ДОЛГА ЦЕВКА за ГЛИЦЕРИН - Z-101
- ГУМА * S E M P E R I T *
165/R13 во ДОБРА КОНДИЦИЈА
- ПП АПАРАТ 2 кг.
- БАНДАЖИ
-
МАСТ за ПОДМАЧКУВАЊЕ /ЗЕЛЕНА и ЖОЛТА/ на ЛАГЕРИ,
ЗГЛОБОВИ, СПОНИ, ЈАБУЧИЦИ итн...

НАПОМЕНА:
ЗА ИСТИТЕ
ДЕЛОВИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ И МОНТАЖА ПО
ДОГОВОР.

ИнфоТел:
075/ 584 501 /+ ViBeR/
077/ 534 603
078/ 956 419

Опции