Бандаж + Гума

2018/16/Bandashi.jpg

Детали

Категорија: Гуми и Бандажи
Цена: 90 €
Обновен: пред 1 месец

Контакт

Име: Todor
Град: Велес
Телефон: 071259168
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

Се продава бандаж 15' + гума Мишелин со дата на
производство 2012 за цена от 1500 ден.
Гумите се
летни.
Комплет от 4 бандажи со гуми 5500 ден.

Опции