Продавам челичен бандаж со резервна гума-фабрични

2018/14/Bandaz_i_guma1.jpg

Детали

Категорија: Гуми и Бандажи
Цена: 60 €
Обновен: пред 8 дена

Контакт

Име: Дејан
Град: Скопје
Телефон: 070623170
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

Продавам фабрички челичен бандаж 5x112, со фабрична
резервна гума Michelin Pilot 205/55/R16 91H, од VW Passat B6, нови и
никогаш некористени, погодна за VW Passat, Golf, Jetta и др.
Гумата и бандажот се чуваат во специјална кеса поради
заштита од оштетување. Цена 3.600 ден. Телефон за контакт
070/623-170.

Опции