185/60/R15 Continental Premiumcontact

2018/13/IMG_20180331_141312.jpg

Детали

Категорија: Гуми и Бандажи
Цена: 50 €
Обновен: пред 21 дена

Контакт

Име: Пеце
Град: Битола
Телефон: 072931948
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

185/60/R15 Continental Premiumcontact 2009 година.
Поминати околу 30.000
km.
Цена фиксна 3.000 денари за сите четири гуми.

Опции