Mehanizam za preden lev prozor za SKODA FAVORIT

2018/12/DSCF8034_ZA_MAIL_GOTOVA1000_850.jpg

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 13 €
Обновен: пред 26 дена

Контакт

Име: Vlado
Град: Скопје
Телефон: 075385560
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Непотврдена е-пошта

Опис

Mehanizmot e ispraven, podmackan i dobro funkciobira.

Опции