делови од мотор

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 220 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: мишо
Град: Скопје
Телефон: 076990150
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Опис

продавам глава и брегаста во одлична состојба ог голф
1.4 бензин

Опции