AUDI A4 2.5 TDI 110KW Tip AFB

2017/25/слика1.jpg

Детали

Категорија: Хаварисани возила(за делови)
Цена: 1 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Pece
Град: Прилеп
Телефон: 075309629
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Потврдена е-пошта

Опис

AUDI A4 2.5 TDI 110KW Tip AFB се продава на делови

Опции