Lamela za BMW 320 E46

2017/25/image-0-02-04-80c6485c5959cf832d32e0cfd428319c670418a3e5b36f00d506629f38571244-V.jpg

Детали

Категорија: Резервни делови
Цена: 150 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Goran
Град: Битола
Телефон: 070531715
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Непотврдена е-пошта

Опис

Prodavam set lamela,druglager i potisna ploca za BMW 320d E46.
Setot e nov i neupotreben i e od
marka Luk.

Опции