Останато

Турбина / Турбини / Турбо Сервис

1 евра

Опис

Репарација на сите видови турбини !!!

До 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА на репарираната турбина !!!

Користиме високо квалитетни оригинални делови за секој тип на турбина.

Цената на репарацијата зависи од оштетувањето и интервенцијата која треба да се изврши на турбината

Со цел да не дојде до забуна околу турбината која треба да се репарира контактирајте не на долунаведените е-маил адреси.

071 368 410
078 237 883
office@avtoturbini.mk
info@carsystem.com.mk

www.carsystem.com.mk
www.avtoturbini.mk

Останато

Продавач Kar Sistem dooel
Локација Скопје
Поставен стар оглас