* * * SEMPERIT 165 R13 * * *

2015/46/SEMPERIT_165_-_R13.jpg

Детали

Категорија: Гуми и Бандажи
Цена: 14 €
Обновен: застарен оглас

Контакт

Име: Pedja
Град: Скопје
Телефон: 077534603
Доколку добиете погрешен број или доколку телефонскиот број е нецелосен, ве молиме пријавете на линкот Пријави

Прати порака Непотврдена е-пошта

Опис

ПРОДАВАМ ПОЛОВНА ГУМА СО ДОБРА КОНДИЦИЈА.

-> SEMPERIT
165/R13

ИнфоТел:
077/ 534 603
075/ 584 501 /+ViBER/
078/ 956 419

Опции