Buli

Телефон 070588430
Град: Тетово
///

Инфо

Polovni avto delovi:\n \n Opel Astra 1.4 benzin 93\n Opel Vectra 1.6 Benzin 93\n Opel Omega
2.5 benzin 98\n Fiat Punto 1.4 Turbo 95\n Golf 2 1.6 Dizel 88\n Golf 3 1.8 Benzin 95\n
Renault Espace dizel 2.2 97\n Renault Twingo benzin 95\n Renault Clio benzin 1.2 94\n
Renault 5.9,19, Laguna Safrane\n Pezo 306 1.6 Benzin 96

Автосервиси во Македонија

Почитувани,
Услугата "Автосервиси" е привремено исклучена поради мал интерес од посетителите.
Наскоро ќе имплементираме нов начин за претставување на Сервисерите. Засега може само да ги гледате постојните авто сервиси, без можност за додаванје на нови. Доколку сте сопственик на некој од авто сервисите и сакате да го отстраниме од страната, ве молиме контактирајте не преку овој линк контакт
Во Меѓувреме, можете слободно да користите ги користите останатите услуги што ги нудиме почнувајќи од Почетната страна.